Desktop Winter Fitness Day

Yoga (English)
verantwortlich: Sven Jaekel

Modern lifestyle is leaving us with a lot of stress affecting our physical and mental health.

Yoga means unity, and includes being in harmony with oneself and the surrounding environment.

This Hatha Yoga course welcomes both beginners with no or little experience as well as more advanced practitioners (intermediate level). It includes stretching and strength exercises (asanas), breathing techniques (pranayama) and deep relaxation in the end.

In order to do yoga, one does not need any special flexibility; everyone practices within his/her own capabilities and improves day by day.

Yogic exercises activate blood and lymph circulation, calm down nervous system, boost metabolism process and refills with energy and positive attitude.

Notes:

1. Please bring a towel and mat.

2. Comfortable dresses (loose dress) which allows you to practice different yoga posture (avoid tight dresses)

Angebote mit TK-Logo werden von der TK ganz besonders unterstützt: TK-Versicherte bekommen bei mindestens 80-prozentiger Teilnahme am Kurs die gesamte Kursgebühr erstattet. Dies gilt für zwei Kurse pro Jahr! Schreibe uns am Ende deines Kurses eine Mail (Name+Kurs) an hochschulsport.hilfe@uni-jena.de und erhalte deine persönliche Teilnahmebescheinigung für die Erstattung bei deiner Krankenkasse. Weitere Förderungsmöglichkeiten findest Du unter HEALTH.

20385AnfängerMi20:30-22:00Bewegungsraum Universaale Querwege17.10.-06.02.Irina Gonashvili

20384AnfängerDo18:00-19:30Bewegungsraum Universaale Querwege18.10.-07.02.Irina Gonashvili

20398AnfängerDo19:30-21:00Bewegungsraum Universaale Querwege18.10.-07.02.Irina Gonashvili